söndag 28 februari 2010

Raspeballer

Vädret idag inbjöd inte direkt till någon utelek. Istället begav vi oss till Nimbys värld. Vi var nog där 3 ½ timme. Ville hade jättekul om än han blev rädd för piraten i showen. Han är som en liten hare våran kille.

Till middag bjöds det på palt, sån här fejkpalt. Man köper en påse med mjöl/potatisblandning som man bara blandar med vatten. Jag var lite skeptisk, men det var faktiskt helt okej. Inte som pappas palt, men lätt och gott.

Fick lite bröllopsångest idag. Började först vela om datumet. Kanske det är bättre att gifta sig någon annan årstid? Har även köpt två bröllopstidningar som jag läst hela helgen för att få lite inspiration. I en av tidningarna berättade de om tre bröllop där de hade budgetar på 150.000 kr, 200.000 kr och på det sista bröllopet stod det inte ens, kostade nog ännu mer. Det är ju helt galet. Skulle man lägga ner sådana summor skulle man kunna ordna ett riktigt prinsessbröllop, men jag tror vi kommer att få ett fint bröllop ändå. Det gäller att ha lite perspektiv på tillvaron.

Nu sitter vi och ser hockeyfinalen. Allra sista som händer i OS. Vad ska man göra nu på kvällarna. Kommer nog att ha lite OS-abstinens i veckan.

1 kommentar:

  1. Ja perspektiv är nog viktigt, lätt att det drar iväg annars.

    Roligt med Nimby´s för Ville! Får ses när jag är fräsch igen. Kram

    SvaraRadera