onsdag 10 februari 2010

Johan är pappa!



Man skulle kunna tro att Klara är religiös med tanke på den övre bilden. Här är hon två veckor gammal. Man ser att växer, på nedre bilden är hon 6 veckor gammal och lite rundare i ansiktet.
Idag har vi varit och skrivit på att Johan är Klaras pappa. Tycker hela systemet är ganska förlegat. Bara för att man är gift är det ju inget som säger att man automatiskt är barnet pappa, men, men...bara att gilla läget och vi hade en väldigt trevlig lekstund sen på öppna förskolan. Dit blir det nog att fara fler gånger. Fick tips där om en jättefin overall, kolla här. Funkar visst superbra både under overallen och att bara ha den när de ska sova ute i vagnen.
Till middag har vi gjort leverbiff, kokt potatis (det du mamma) och rivna morötter. Riktigt gott. Verkade även uppskattas av den minsta i familjen som åt två portioner. Ikväll blir det MeandI-party hos Camilla. Blir mycket trevligt och skönt att få lite kompistid. So long!

3 kommentarer:

  1. Vilken fin filt och fint örngott Klara har ;-)

    SvaraRadera
  2. Ja, vi får dra ihop en ny middagsdate, och hoppas på att det inte blir som sist när V fick magsjuka. Oj vilken nostalgi med öppna förskolan. Jag har fortfarande minnen från när jag hängde där när jag var liten, riktigt kul hade jag. Kram

    SvaraRadera