söndag 14 februari 2010

Alla hjärtans dag


Ville sköter Klara medan Johan var i duschen.

Grattis på alla hjärtans dag mina vänner. Hoppas ni har blivit uppvaktade, kanske med blommor, eller i alla fall med en extra kram.


Själv firade vi alla hjärtans dag igår. Johan fick veta på morgonen att jag ordnat barnvakt till kvällen. Vi åkte till Challenge där Jojje trodde att vi skulle äta middag på tu man hand, men då kom hans favoritkusin, sambo och syster dit.Vi hade väldigt trevligt, länge sen vi träffades. Efteråt åkte vi till Munksund och såg Mello och skidskytte, eller inte alla. Johan somnade halv nio och vaknade inte förrän det var dags att åka hem. Det är jobbigt att vara tvåbarnsfar =)


På dagen var det dags att premiäråka Villes nya slalomskidor. Det gick ganska bra med tanke på att han inte är 4 år än. Han tyckte det var jättekul och det är ju huvudsaken. Kusin Maya kom förbi också så fick sig också några provåk. Blev en riktigt härlig dag i det finfina vädret.


Idag vaknade vi hyfsat utvilade efter åtta efter att fått sova ostörda en hel natt. Lovely! Efter diverse kommunikationsmissar blev dagens aktiviteter inte riktigt vad vi tänkt. Vi åkte till mapa och hämtade barnen. Vi stannade där hela eftermiddagen, var ute på en prommis och såg lite OS. Avslutade dagen hos svärmor där det bjöds på middag igen.


Nu laddar vi för en ny vecka. Inget speciellt inplanerat. Hoppas på bra väder så vi kan vara ute litegrann.

1 kommentar:

  1. Hej vännen! Skönt med en hel natts sömn, det var ni verkligen värda!

    Hur ska du göra med kören på tis? Om du vill kan vi ju höras om prom imorgon. Ma ska hit på fm och hjälpa mig sätta upp tavlor, men om det inte tar så lång tid så är jag gärna med på prom när du lämnat V... Kram

    SvaraRadera