torsdag 22 april 2010

Snart helg igen

Idag har jag och en del av värdparet bestämt hur inbjudningskort, program och placeringskort ska se ut. Är enormt tacksam att jag har sån bra hjälp för annars skulle det inte bli mycket att hurra för. Vi blev båda supernöjda över papperna vi hittade, så det ska bli spännande att få se ett provex förhoppningsvis på lördag.

Hann hem en timme före man och barn idag. Inte ofta man är helt själv i huset. Passade på att städa kylen, bära undan vinterjackor/skor, städa hallen, förbereda inför dopet och allmänt plocka och dona här hemma. Mycket skönt.

Blir inte klok på Klaras vanor nuförtiden. Tidigare har hon sovit bra på dagen, somnat kring nio på kvällen och sovit till halv åtta, med en matpaus kring fyratiden. I måndags sov hon middag i sex !!! timmar. Galet länge. Resten av veckan har hon ätit var tredje timme på natten. Är inte kul att få ta 2 eller 3 matningar på natten beroende på när hon somnar. Förhoppningsvis är den här vanan inte här för att stanna. Hoppas på en ändring redan i natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar