söndag 11 april 2010

Ännu en helg förbi

Inte en av de bättre dagarna idag, trots bra väder och sovmorgon två dagar i rad. Vet inte riktigt vad det beror på. Kanske är det på grund av vad som väntar här framöver. En utmaning som heter duga. Mer om det en annan dag.


Ville har sovit borta hela helgen. Han har haft det jättebra, men det är kul att han är hemma igen. Farmor, som är den bästa frisören enligt Ville, hade fått klippa han. Han hade dock lite svårt att sitta still. Farmor tyckte att det skulle vara bra om man kunde skruva bort huvudet och sätta fast det på en pinne medan hon klippte. Ville säger då: Men farmor, prova, det kanske går. De har även spelat handboll ute, med farmor som målvakt. Hon räddade det mesta varpå Ville säger: Farmor du är verkligen jättebra, men du kan ingenting. Ris och ros på samma gång. Mycket roligt som kommer ur den lilla munnen nu.


Jag och Jojje har sett 24 i helgen, 5 avsnitt av åttonde säsongen. Bra tidsfördriv i brist på annat. Igår fick vi oss en prommis i solskenet innan tacomiddag chirre och dirre. Nu laddar vi för en ny vecka. Eller för mig är det ju lördag hela veckan. Nice!
Hoppas på sol imorgon också. Hursomhelst så blir det en prommis runt Långnäs. Jempan, ska du hänka?

1 kommentar: