måndag 5 april 2010

Fantastiskt skönt med ledigt!!!

Dåligt bloggande i helgen, men det har helt enkelt prioriterats annat.

Fredagens 30-årsfirande var mycket trevligt, som väntat. Och födelsedagsbarnet bjöd på fantastiskt god mat. Gillade verkligen "potatissalladen" eller vad hon nu kallar den. Grymt gott. Det blev mycket uppdatering om vad som hänt med både kända och okända människor. Trevlig kväll, synd bara att vi kan träffas så sällan. Men en till date med Stockholmsbruden ska vi hinna med innan hon åker hem.

I lördags var det släktmiddag hos svärisarna där det bjöds på grillad oxfilé, smaskens filibajs! Trevlig kväll med barnen i fokus och släkten bara växer. Mysigt med fler bebisar.
Igår var det ju helt fantastiskt väder så vi var ute på gården hela dagen. Mamma och pappa kom hit och åt lunch ute vid grillplatsen. Ville hann nog åka 200 varv bakom skotern innan det var dags att gå in. Han var helt fantastiskt snäll igår. Han tjatande inte en enda gång, roade sig själv hela dagen och lekte jättebra och då var vi ändå ute 4 timmar. Han följde sen med till Öjebyn för övernattning eftersom även favoritkusinen skulle sova där. Så jag och Johan blev lite kluvna vad vi skulle hitta på med bara ett barn att ta hand om. Ska man passa på att hälsa på någon då chansen att prata ostört är betydligt större eller ska man passa på att vara hemma och se tv/film ostört? Johan fick välja och det blev det senare. Vi har haft 24-maraton. Har hunnit se 10 avsnitt innan det var dags att hämta storebror idag. Kom på att det var ganska länge sen den serien började visas. Innan jag och Johan blev tillsammans satt vi upp och såg 24 många kvällar och nätter, bra ursäkt till att hänga på Djupviksgatan, men det är ju 7 år sen!
Nu väntar en kortvecka igen vilket känns mycket bra. Sen måste jag ju berätta om Klaras fantastiska helg. Hon har sovit grymt bra i helgen och på dagarna har hon varit på strålande humör, en riktig solstråle. Igår och idag när vi sett 24 har hon lekat på en filt på golvet eller i soffan och sprattlat med benen och skrattat och pratat för sig själv, hur nöjd som helst! Som ni märker har vi haft en härlig helg, finns inget att klaga över, speciellt inte nu när storebror är hemma.
Just ja, måste ju gratulera fina Sara och Stefan som fått sig en lillebror. Grattis, grattis!

3 kommentarer:

  1. Helt underbart med ledigt och påsk. Jag älskar påsken, synd bara att tiden springer iväg. 7 dagar- vart tog dom vägen?
    Största tacket för uppvaktningen och den perfekta presenten, jag mår alltid så bra av att träffa er- ni är så fina!
    Vi får se till att ses nu innan jag åker.
    Vilken härlig familj du har! Ville är mysig han.... :)
    Kramar!

    SvaraRadera
  2. HOPPAS NI MÅR BRA HAR NI HAFT TREVLIGT I PÅSK?
    FRÄN BILD AV KLARA NÄR HON HAR GLASÖGON OCH SKRATTAR
    HÄLSAR MAYA B

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder vännen. Kram kram från Hemavan

    SvaraRadera