tisdag 15 juni 2010

Tack gode gud för concealer!

Det har inte blivit många timmars sömn inatt. Tur att det finns concealer som hjälper till att dölja de mörka ringarna under ögonen. Vid halv tio igår kväll vaknade storebror och kräktes...massor. Lillgubben. Det är typ 3-4 gången som han kräks så det är inte så konstigt att han tycker det är ovant och äckligt, och äckligt är det ju.

Efteråt ville han sova i våran säng vilket han såklart fick. Med lillasyster som sovit ovanligt oroligt sista nätterna och oron över att storebror skulle vakna och kräkas igen har gjort att sömnen verkligen kunnat vara bättre. Men sova får man väl göra i graven antar jag.

Nu ska jag och barnen strax iväg och betala allt virke vi köpte förra veckan. Blir en stort hål i plånkan. Ska även iväg och hämta barnens bröllopskläder, spännande! Annars blir det mest mys hemma idag för att se så att Ville återhämtat sig. Tyvärr var vi tvungna att ställa in både trevlig promenad och trevligt besök idag, men förhoppningsvis kommer det fler chanser. Han har varit hur pigg som helst på morgonen och ätit en ordentlig frukost så det verkar som att det bara var något tillfälligt. Hoppas på det!

Dåligt med foton nu på ett tag. Hoppas på skärpning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar