lördag 19 juni 2010

Prinsessbröllop

Eftersom Ville vilja följa med mormor och morfar med husvagn till Lakafors igår blev vi bara med ett barn igårkväll. Vi grillade kyckling till middag och cyklade sedan till vänner i byn. Hade turen att få en hel drös med kläder både till mig och till Klara. Tusen tack snälla, snälla du! Vissa av kläderna passade redan nu och några kommer att passa till hösten. Toppen!

Idag har vi både svärfar här som hjälp och en kompis som hjälper till med eldragningen på inglasningen. Vi är väldigt lyckligt lottade som har så många som vill komma och hjälpa oss. Med på köpet fick vi också Maja, 2 år som är med mig och Klara medan grabbarna jobbar. Hade tänkt att kunna hjälpa till och måla medan K sover, men det får helt enkelt bli en annan dag. Det är ju inte det bästa målarvädret heller. Däremot är det ju perfekt väder för en heldag framför prinsessbröllopet. Härligt med mycket kärlek och romantik.

Nu är det dags för mellanmål, så jag hinner det innan det är dags för att äta lunch. Det gäller att planera så man hinner äta alla sex gånger

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar