lördag 20 mars 2010

Uppfriskande var ordet

Bra dag idag som började med sovmorgon. Vid lunchtid åkte hela familjen in till stan där vi fördrev ett par timmar. Köpte bland annat en hårgrej som eventuellt ska användas till bröllopet. Köpte även en fleeceoverall och en jeansjacka till lillasyster. Hade både rabattkupong och presentkort så det kostade bara 125 kr, toppen toppen.


Åkte sen och lämnade av Klarisen hos mamma och pappa som ville låna henne över natten. Såg lite skidor och skidskytte innan vi åkte och åt middag på sportbaren. Riktigt kul att få rå om Ville med fullt fokus på han. Han sa också flera gånger att han tyckte det var skönt att inte skrikiga Klara var med. Senare på kvällen tyckte han dock att vi skulle skaffa mer bebisar för att Klara var så fin. Gullis.
Jag frös mycket så när vi kom hem tände vi ljus i hela badrummet och jag och Ville badade badkar. Supercoolt tyckte han.
Mysig kväll med lite tv, bokläsning och ramsor. Vid läggning tyckte lillgubben att det var dags för lite "uppfriskande fotmassage". Ja, vad säger man efter en sån fråga.
Imorgon väntar trettioårskalas, men först Stieg Larsson och förhoppningsvis en lång natt.
Här nere är bilder från min egen trettioårsfest förra året

1 kommentar:

  1. Haha, ja den där dagen var rolig. Ska bli kul att träffa er imorgon. Ville har verkligen de roligaste uttrycken just nu. Uppfriskande fotmassage...vart fick han det ifrån. Kram kram

    SvaraRadera