fredag 12 mars 2010

Fredagsmyyys

Några påsar blev det ju från det stora varuhuset. Det blir alltid lite mer än man har tänkt. Men det är så konstigt med Ikea. Fastän man har ett par påsar med sig hem så är det alltid svårt att berätta vad man har handlar...förutom de obligatoriska värmeljusen och servetterna. Trevligt har vi haft i alla fall. Var inte hemma förrän halv åtta.

Nu ser vi Solsidan, fantastiskt program.

Imorgon har vi en ganska fullspäckad dag, men bara med trevligheter. Vi börjar med bröllopsmässa på Sinnenas atelje med Carro. Hoppas på få lite inspiration inför höstens stora händelse för Sjulnäsfamiljen och japp Camilla...datum är bestämt och kyrkan är bokad.

Efter bröllopsmässan byts glamouren ut mot skoteravgaser för då blir det sm-finalen i backe på Vallsberget eller Lindbäcksstadion som det numera heter. På kvällen blir det att se när Luleå spelar sig till slutspel..förhoppningsvis. Sen blir det mello.

Nu är det snart gonatt, ska förhoppningsvis få ta igen lite av veckans förlorade sömn. På helgen är vi ju två som delar på nattmatningen och Villes vakenstunder. Kanske jag får sova ända tills imorgon oavbrutet? Man ska väl inte hoppas på för mycket. Vad händer för er i helgen då?

2 kommentarer:

  1. Vilken mysig helg du har! Puss till er alla

    SvaraRadera
  2. Kul att följa din blogg, påminns dock av att vi träffas alltför sällan...För oss går helgen i utetecken, dock inte på valls för mig och de små. Ses på måndag. Kram U

    SvaraRadera