fredag 19 mars 2010

Kjolfredag

Återigen blir det sömnsnack. Trist för er som inte har, ni kanske inte förstått hur centralt det är att ens små ögonstenar sover. Så ofantligt viktigt. Ofantligt viktigt. Och som Klara har sovit idag. Hon åt kl 2 inatt. Var vaken mellan 7 och 8 när vi gjorde oss klara för dagge. Somnade sen om till 10.30 (hade då inte ätit sen 2!!). Hon åt och somnade om till halv tre. Galet! Skönt!

När Jojje kom hem åkte vi och badade, sen middag på krabburgarstationen (Max). I bilen dit sa Ville "Pappa, både du och mamma är loooosers" What! Vars har han lärt sig det. Jag antar att han inte vet vad det betyder. Mycket roligt som kommer ut ur hans lilla mun nu.

Sovit en stund på soffan ikväll med Klara på bröstet. Johan och Ville har redan gått upp och lagt sig, själv inväntar jag Solsidan!

Gårdagens vinlotteri slutade utan vinst, men jag sponsrar så gärna de andra. Är så himla glad bara att träffa alla fina tjejer. Vänner kan man aldrig få för många av och jag har så många fina, fina. Hade ett bra prat med en fin idag. Tack för det!

1 kommentar:

  1. Tack själv gumman, det är skönt att kunna få prata av sig ibland! vi ses till veckan kram c

    SvaraRadera