lördag 19 februari 2011

Jobbigaste dagen hittills tror jag

Jobbig, jobbig, jobbig dag idag. Det underlättar ju inte direkt att vi är på stan och går och fikar. Inte så kul att sitta och dricka vatten då. Men nu är ju snart den här dagen slut och då är det bara fem dagar kvar, varav 4 är jobbdagar och då brukar det gå lite lättare. Snart klar och då hoppas vi på ett bra resultat när jag avslutar.

Igår ville mamma låna Klara över natten så vi har fått rå om storebror alldeles själv och han har myst. Han och Johan bastade igår. Sen bäddade vi med madrasser, täcken och kuddar i tv-rummet. Han satt och åt godis och såg Minuten på datorn och njöt i fulla drag. Kul att se han så nöjd. Nåt som också var kul var att se han när vi hämtade Klara idag. De kramades och pussades och båda var jäteglada över att se varann igen. Det värmer i mammahjärtat.

Klara har varit på strålande humör idag, en riktig solstråle och då är hon nog den underbaraste ungen man kan tänka sig (inte alls partiskt, nädå).

Imorgon ska jag iväg på 70 minuters landsvägsspinning. Det ska tydligen vara med projektor så man ser vägen man cyklar på. Ska bli kul att testa. Veckan som kommer blir fullspäckad. Har både supermycket på jobbet plus lite grejs på kvällarna. På måndag ska vi i bröllopsteamet bland annat börja med inbjudningskorten. Kul ska det bli. Nu ska vi heja på Eric Saade innan läggdags. Puss på er

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar