måndag 11 oktober 2010

Borta bra men hemma bäst

Nu är vi tillbaka i vardagsrutinerna efter en helg på tu man hand. Det har varit superhärligt. Jag har shoppat precis det jag hade tänkt innan och är väldigt nöjd över mina inköp. Det blev bland annat ny vinterkappa, väska, skor, jeansleggings, gardiner och några tröjor. Och en bh på rea. Har nog aldrig hänt innan. Nöjd!

Vi har hållit handen, ätit god mat, sovit ut, pratat och myst. Har varit en jättehärlig helg. Varje gång vi är iväg på nåt sånt här (omän det bara är till Luleå eller Skelleteå på hotell) säger vi att vi ska göra det oftare, en gång per halvår, men ändå blir det inte att man tar sig råd. Varför inte? Det är ju så himla viktigt.

Idag har vi varit på öppna förskolan på kyrkan. Väldigt trevligt ställe. Sen har vi paketerat en massa älgkött, ätit älgkött och krattat lite höstlöv. Kvällen avslutades sedan i Böle tillsammans med Amatörkören. Det lät faktiskt riktigt bra, i alla fall på slutet.

Imorgon blir det en lugn dag hemma med långprommis med Vickan och sen lite pyssel och fix här hemma tillsammans med barnen.

1 kommentar:

  1. åhh vad härligt det låter... vi hade ju en super helg själva i stockholm förra helgen...love it!

    Tack för dina fina ord, det var så härligt att prata med dig idag, känns som att det är skönt att prata med vissa när man har det lite tufft... du är verkligen en härlig och fin vän! kram

    SvaraRadera