torsdag 28 oktober 2010

Äntligen penicillin

Har varit en galen natt med väldigt mycket skrik av en liten jänta med ofantligt ont i öronen. Detta har resulterat i alldeles för lite sömn för mamman och pappan. Som tur är har både lilltjejen och storebror varit jättesnälla hela dagen vilket verkligen har underlättat. Med tanke på att det är fjärde natten i rad hon har sovit så här dåligt så börjar man vara ganska så slut. Vi var ju till läkaren igår eftersom jag misstänkte öroninflammation (exakt samma symptom som Ville "öronbarnet" hade). Läkaren tyckte dock att penicillin var onödigt. "Barnen och immunförsvaret måste ju lära sig att ta hand om det själv". Det var en klen tröst inatt kan jag säga. Vi var tillbaka idag och fick träffa samma läkare. Vi hade laddat ordentligt för att kräva penicillin, men den här gången var det inga problem. Så nu har vi hunnit ge två doser och har vi riktigt tur kanske den här natten blir lite bättre.

Dagen har förutom läkarbesök bjudit på ett väldigt trevligt besök hon en kär, gammal vän. Roligt också att barnen som i princip aldrig har träffats fann varandra och lekte superbra. Så förhoppningsvis dröjer det inte lika länge tills nästa gång, för det här är verkligen en toppentjej på alla sätt och vis.

Igårkväll bjöd jag hem tjejerna från jobbet på middag. Väldigt trevligt att träffa alla igen och bli uppdaterad om vad som händer på jobbet. Vi kommer att träffas imorrnkväll igen då det är dags för den årliga familjefesten på E&Y som innehåller tacomiddag och bowling. Ville har längtat i flera veckor och imorrn är det så äntligen dags. Men innan det ska vi besiktiga Klara 10 månader (vad tiden springer iväg) och träffa en annan kär gammal vän. Fullspäckad dag alltså. Trevlig helg på er!

1 kommentar:

  1. Hoppas verkligen att ni får sova i natt så ni är redo för familjefesten.

    Kram kram

    SvaraRadera