lördag 8 maj 2010

Fullspäckad lördag

Har äntligen satt mig ner efter att ha varit igång i princip hela dagen. Började dagen med en härlig prommis. Riktigt skönt, men nu är det trevligare när man har sällskap, betydligt lättare att gå långt då.

I eftermiddags var det dags för Villes första kompiskalas. 6 killar och en tjej i 4-5 årsåldern. Tur att vi satt tvåtimmarsgräns på kalaset för det är ungefär vad man orkar med. Ljudnivån var stundtals väääldigt hög. Skönt att det är ett helt år tills nästa gång. Barnen verkar i alla fall haft kul och tur är väl det.

Har även hunnit med att vara fyllechaffis ikväll. Alltid kul att kunna hjälpa till. Intog middagen på väg till Lillåkern där de skulle hämtas upp. En stor fördel med XV är att tiden för att tillaga och äta maten har minskats rejält.

Nu har vi precis kommit hem efter en kort gratulation hos min moster som fyller 60 år idag. Grattis, grattis säger vi.

Ikväll blir det väldigt lugnt. Vi behöver nog återhämta oss båda två efter dagens kalasande. Hoppas att jag hinner rensa rabatterna imorrn. Skulle vara skönt att ha det gjort innan det hinner spricka för mycket. Vi får hoppas på lika bra väder imorgon som idag, då finns det ju inte mycket att klaga på (fast jag försöker ju att inte klaga på vädret)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar