måndag 24 maj 2010

Trubbel

Grävningen inför byggandet pågår för fullt och precis när vi började se slutet kommer svärfar in och berättar att de lyckats gräva av slangen till jordvärmen. Ajajaj, känns verkligen inte bra. Håller alla tummar och tår att det går att lösa utan att det blir alltför dyrt och utan alltför mycket jobb.

Har fått mycket gjort i gråvädret som vi har idag. Var på bvc med båda barnen på förmiddagen, rantade lite sen. Jag och Klara var på en prommis med S & B. Gick och handlade. Bakade sommarkaka. Rensade två av tre rabatter. Bakade en långpannekaka till. Tvättade en maskin. Känns bra.

Barnens bvc-besök gick bra. Ville fick göra om sitt hörseltest eftersom han hade dåligt resultat på ett öra förra gången, men nu blev han godkänd. Skönt! Klara växer som hon ska, väger nu 7.280 g. Hon fick även två vaccinationssprutor. Ingen av barnen har tidigare reagerat på sprutorna men Klara har fått ganska hög feber ikväll och nu ligger hon utslagen på soffan efter en alvedondos. Hoppas natten blir ok ändå.

Väntar bara på att karln min ska komma in och berätta att det går att lösa jordvärmen enkelt och billigt. Har varken tid eller råd med något annat.

3 kommentarer:

  1. Aj fan! Inte roligt...! Hoppas det löser sig. Kram kram!

    SvaraRadera
  2. Hej

    Vi var tvungen laga våran slang, när vi la ner den och det var inga svårigheter. De kom bara och skarvade på en "mojäng" så var det klart.

    Kram U

    SvaraRadera
  3. Usch då, hoppas verkligen det löser sig. Några fynd igår??

    Hoppas natten blev ok. Kram kram

    SvaraRadera