söndag 16 maj 2010

Vilken härlig helg

Började gårdagen med en prommis. Hade mössa på mig, tycker inte om när det drar kring huvudet, men jag fick lov att ta av mig den för det var närmare 25 grader varmt, och då behövs ju verkligen inte mössa. Vi tillbringade dagen ute på Perssons stuga på Nötön. Ville stod och skottade i snöhögen i shorts medan grannbarnen badade!!

Ville sov hos mormor och morfar och jag och Klara tillbringade kvällen på en inglasning på kvarteret nedanför med ett gäng tjejer och barn. Mycket trevligt. De verkade även äta väldigt god mat. De grillade kyckling med pastasallad och vitlöksbröd till. Till efterrätt blev det marängtårta, chips och godis. Lät ju gott! Allas karlar var nere på Sandön och firade AJ och Fredde som fyllt trettio.

Dagen har mest bestått av en massa nyttigheter. Långpromenad med Sara, vårstädning av övervåningen (trots det fantastiska vädret), lite städning i förråd och badrum , lite bröllopspyssel och en massa annat smått och gott. Kvällen avslutades med en härlig cykeltur till den hemkomna Londonresenären.

Nu blir det sängen, renbäddad säng. Mmmm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar