söndag 6 mars 2011

Sköna söndag

Det har varit dålig aktivitet på bloggen här på sistone. Har bara varit sjukt trött sen jag började om att äta. Det var en av fördelarna med att gå på helfart - var grymt pigg hela tiden. Nu är jag tillbaka i vanligt slag - somnar på soffan nästan varje kväll, och det är ju inte så konstigt kanske med tanke på att jag stiger upp 5.10 varje morgon.

Helgen har varit toppen med mycket socialiserande. I lördags var det dags för Stefan & Sara och deras "uppdrag" de fick på bröllopet,nämligen en heldag i pulkbacken. Trots att det var lite blåsigt var det superhärligt att vara ute. God mat, trevligt sällskap och glada barn. Bättre kan det inte bli.

Efter en snabbdusch hann vi även med en handbollsmatch, middag och ett treårskalas innan det var dags för Mello och somna i soffan igen.

Idag var det premiär för första springturen ute. Fick hoppa lite mellan isfläckarna så jag springer nog gärna inne någon vecka till. Vi har bjudit mamma och pappa på middag och till mammas stooora förtjusning har Klara lärt sig säga mormor!!

Nu laddar jag för en ny fullspäckad vecka på jobbet medan resten av familjen har sportlov. Ska se lite på svtplay innan jag förmodligen somnar i soffan även ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar