söndag 26 september 2010

Mysig helg

Det var visst ett par dagar sen jag skrev. Jag försöker minska min datortid och då kan det bli så. Helgen som har varit har varit väldigt trevlig med mycket socialiserande.

Hade en trevlig lunch med fin vän i fredags. Fredagskvällen tillbringades med vinlotteribrudarna på Valdino där vi avnjöt en trerätters. Alltid lika kul att träffas. Nästa träff blir hemma hos mig. Ska bara bestämma en dag som passar.

Lördagmorgon åkte vi och badade tillsammans med U och barnen. Åkte sen på nyöppnade Humlan och åt lunch. Mysigt ställe som jag kan rekommendera till er som inte redan varit där. Hann pyssla lite hemma innan kvällens middagsgäster kom på besök. Det blev kycklingtacos ute på inglasningen. Älskar att sitta därute. Harmoni.

Ville följde mamma på gudstjänst idag eftersom kusin Maya skulle uppträda med sin kör. Jag passade på att putsa lite fönster medan Klarisen sov. Hann inte färdigt så jag får fortsätta en annan dag. Söndagmiddag hos svärmor och sen avslutades helgen med gympa. Nu är jag dödstrött och kom precis på att jag inte har duschat. Måste göras OMG.

Farmor frågade om Ville ville komma och sova där nästa helg och då säger han: Japp, men då måste jag ta med mig mitt slagträ ifall de har några piñatas.
Så vi får väl se om de har det helt enkelt

2 kommentarer:

  1. Ni verkar ha haft en trevlig helg. Kul att träffa er idag på kyrkan. På torsdag hakar jag på för en promenad om ni ska gå då. Jag hör av mig.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för orden! Det värmer att höra, tusen tack för stödet! Jag ska klara det! :-)

    /Matilda

    SvaraRadera