torsdag 5 maj 2011

5-årskalas



Fem år, vart tog tiden vägen. Tänk att det redan gått fem år sedan jag klämde ut bamsebebisen Ville. 4800 g och 53 cm. Det känns både som jättelänge sen vi inte hade några barn och som nyss som vi var där i Sunderbyn.


Ville har varit finklädd i jeans idag, bjudit på glass på dagis, fått välja middagsmat (blev inte helt oväntat på Max), haft släktkalas och blivit uppvaktad med massor av fina presenter. Han var jättenöjd över sin födelsedag och det är verkligen det enda som räknas.


Nu väntar de tre bästa dagarna på hela veckan. Imorgon blir det Knuff för hela slanten. Förhoppningsvis hinner jag förbi och gratta mamma en sväng också. Ska försöka koppla bort stressen jobbet och njuta av allt roligt som händer. Försöker träna på att leva i nuet. Imorgon när jag är ledig kan jag ju ändå inte påverka jobbet, så då är det ju ingen idé att lägga energi på att tänka på det. Fokus på jobbet kommer tillbaka på måndag, nu väntar en fantastiskt rolig helg.

2 kommentarer:

  1. Roligt att höra att födelsedagsbarnet haft en toppendag. Ville - den fantastiske spökhistorieberättaren! Hoppas morgondagen blir undebar, vi ses på lördag! Puss

    SvaraRadera
  2. Saknade dig på kontoret idag, tack för de fina kläderna. Jobbet finns ju kvar på måndag, och enligt säkra källor så ligger ni väldigt bra till, njut av helgen. //Lina

    SvaraRadera