söndag 3 april 2011

Familjehelg!


Okej...såg just Ingemar Stenmark hoppa jämfota uppför en hög mur i nästa veckas program av Mästarnas Mästare. Han är ju helt grym den mannen. Någon annan som också är det ärPlura. Igår var det äntligen dags för mig att börja se Pluras kök. Kul program...och de verkar ju ha så himla kul ihop de där kändisarna.


Helgen har varit toppen. I fredags när jag kom hem hade Johan gjort värsta middagen. Stekt älginnanlår, klyftpotatis och rostade grönsaker, stekta haricot verts och hemmagjord tomatsalsa och vitlökssmör. Grymt gott. Tog sen sen prommis till affären för att införskaffa lite fredagsgodis. Mysig kväll med familjen på madrasserna i tv-rummet.


I lördags var vi och badade på Äventyrsbadet. Lite väl kallt i vattnet (och luften) men en härlig dag som avslutades med en shoppingrunda med mamma och sedan supergod middag i Öjebyn. Ville och Maya stannade kvar och sov över så vi tog den andra solstrålen och åkte hem. Som vanligt så fastnade jag framför datorn och Johan framför tv:n med telefonen i högsta hugg. Vi är nog inte särskilt romantiska av oss. Borde kanske jobba lite mer på romantiken =)


Idag har vi varit upp till Ersträsk. En heldag ute. Så himla skönt med en massa frisk luft. Längtar så himla mycket till påskhelgen då vi åker upp hela helgen. Vi verkar bli ganska mycket folk där och det är ju så himla härligt. Plats finns det så det räcker och blir över. Ska bli riktigt härligt att få en massa frisk luft, gå omkring i underställ, god mat, mycket lek med barnen och mycket tid för familj, kusiner och fastrar. Har vi riktigt tid så hittar även påskharen ända till Ersträsk.


Nu laddar vi för ny vecka med ännu ett avsnitt av Pluras kök.

1 kommentar:

  1. Låter som ni haft en underbar helg. Familjetid är alltid härligt. Fredagsmiddagen imponerar, haricot verts...ni borde prova sparris också! Puss

    SvaraRadera