söndag 24 januari 2010

Vad olika två dagar kan vara. Igår var en fantastisk dag där hela familjen var i hyfsad harmoni, relativt utsövda och på bra humör. Vi fick lite lagom mycket vettiga saker gjorda, var ut på en promenad alla fyra, stannade till vid byns pulkbacke, hade fina vänner på spontanmiddag och på kvällen var jag och Johan på bio och såg Snabba Cash medan barnen var hos mormor och morfar.


Idag däremot känns som dagen som gud borde ha glömt! Ville vaknade kl 7 (vilket var alldeles för tidigt med tanke på att han somnade vid 22) så det var bara att stiga upp. Jag var helt död och det innebär ibland (läs idag) även dåligt humör. Detta tillsammans med en trött och lättirriterad sambo (som dock vägrar erkänna det) och en trött och gnällig son har ju gjort dagen allt annat än harmonisk. Man får väl ändå glädjas åt att jag röjt upp i tvättstugan, tagit en skön och rask promenad och hälsat på bästaste lillasyster som haft en fotosession med Klara och Ville. Klara var inte helt nöjd att bli fotad naken, men många bilder blev superbra. Tack snälla vän för detta. Vi hade dock glömt en cd-skiva så vi kunde inte bränna ner dem. Ni får se senare. Tills vidare får ni hålla tillgodo med gammal bild på Ville.


Snart måndag, bara ta nya tag och hoppas att humöret hos hela familjen är bättre imorgon.

3 kommentarer:

  1. Kul Marran och vilken söt liten tjej ni fått!
    Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Kul Maria att du har hittat hit. Länge sen sist. Kram

    SvaraRadera
  3. I know!
    Har haft samma problem i helgen, inte det där med barnen men om schizofrena dagar....
    Torsdag var jag glad och härlig, åt en fantastisk middag gjord av kocken Råsberg. Livet var lika gott som köttet och vinet och Winnerbäck ljöd ur högtalarna.
    Fredag: Toksjuk, ingen smak, väldigt sunkig, ful och ynklig. Köttet hade bytts ut mot ingenting och vinet var förbytt mot nyponsoppa som smakade luft.
    Min enda lediga helg och jag fick tillbringa den ensammen och nedbäddad eftersom familjemiddagar var inbokade. God works in mysterious ways!

    SvaraRadera