måndag 1 augusti 2011

Härligt, härligt!

Resten av huset sover. Johan gjorde sin första arbetsdag idag efter 7 månader hemma och det var nästan som att K kände det på sig för på förmiddagen var hon helt gräslig i humöret. Tur att det ordnade upp sig under dagen =)

I helgen har vi dansat och lett allt vad tygen hållt. Det har varit riktigt trevligt. Tänk vilken tur vi har som har föräldrar som passar våra barn så vi har chans att roa oss på egen hand med finfina vänner.

Idag är det äntligen bokat. Som vi har grubblat, diskuterat och funderat.Det blev ett Blue Village - Tres Vidas på Bahia Feliz på Kanarieöarna. Verkar vara ett grymt fint område. Tusen tack för tipset Carina (om än det blev andra lägenheter än vars ni bodde, på samma hotellkomplex i alla fall).

Känner mig nöjd med livet, fina barn och toppenvänner. Nu ska vi njuta av det sista av semestern innan en härlig jobbhöst väntar. Imorgon blir det Svensbyliden med Jempan och Melle.

1 kommentar:

  1. Å så roligt att det blev det stället! Hoppas ni blir lika nöjda och era barn kommer att ha så kul! Fortsätt och njut av semestern!

    SvaraRadera