onsdag 7 juli 2010

Bra dag!

Vi steg upp kring nio, och det har vi faktiskt gjort ett tag nu, så klaga är det sista vi ska göra. Vi hade inga planer för dagen och passande nog ringde pappa och ville komma hit och jobba. Så ja tack, det gick bra. Nu är salning och foder kring dörren klart...och det blev verkligen bra med dörren. Tyckte inte det syntes så jättebra på förra bilden, men det blev ett fantastiskt ljus i vardagsrummet. Nu tar vi en paus med altanen tills vi kommer tillbaka från vår Stockholmsresa. Förhoppningsvis är vi fyllda med ny byggenergi så vi kan slutföra bygget. Men det ska bli skönt med semester, även för mamma och pappa antar jag =)

Efter lunchen hann vi med att tvätta tre maskiner och städa hela huset. Skönt att ha ett rent hus och tomma tvättkorgar att komma hem till, om det nu håller sig så pass länge.

Bjöd svärisarna på middag idag. Det blev presentlåda från Bryggargatan innehållande olika sillar, lax och sånt. Jordgubbar och vaniljkesella till efterrätt. Verkade få godkänt i alla fall.

Har haft ett väldigt trevligt besök av en del av bröllopsvärdparet idag. Det är en del kvar att planeras men det känns skönt att ha så bra medhjälpare.

Nu vill visst Jojje ha datorn en stund så jag tror jag går upp och lägger mig i en renbäddad säng och ser lite tv. Najs!

1 kommentar:

  1. Hej du!
    När landar ni i Stockholm?
    Kommer ni in till stan något eller?
    Skulle vara gött att hinna ses lite däremot så börjar dagarna att vara så när som på halvt uppbokade, både på gott och på ont...
    Vad fin inglöasningen blev, ser fram emot att slå sig ner för lite snicksnack och en kaffe :)
    Kram på dig!

    SvaraRadera