söndag 8 januari 2012

Nytt vardagsrum

Nu är det färdigslappat. Nu är det många hela veckor innan det är dags för ledighet. Bara att bita ihop och köra och passa på att njuta av vardagen under tiden. Helgen har varit härlig och har innehållit både fest, utelek, bortplockning av julen, middag på restaurang, bad och kalas och övernattningsbesök. Härligt, härligt. En bra helg för att ladda energi.


Vi har länge sagt att vi ska köpa ny soffa istället för de vi har nu, snart 10 år gamla från min allra första lägenhet. Vi har ju rätt så litet vardagsrum, men ska nog ändå satsa på en stor soffa för att få så mycket sittplatser som möjligt och mycket plats för fredagsmys för hela familjen. Har försökt googla fram lite inspirationsbilder idag men det är inte lätt att hitta nåt jag gillar. Kunde snabbt konstatera att vitt och svart, sterilt och icke-ombonat var väldigt populärt. Hittade dock den här bilden som jag gillar, (trots att det är vitt och svart )




Vi får se vad det blir och när det blir. Men man kan ju alltid börja spåna!

1 kommentar:

  1. Efter säkert mer än två års prat om ny soffa slog vi till nu efter nyår. Känns riktigt bra, nu är det bara hoppas att den kommer enligt planen. Och ja det blev en svart som alla andra:) Kram U

    SvaraRadera