torsdag 26 januari 2012

Giv mig styrka

Vilken tur att hon är snäll emellanåt, för annars skulle hon nog vara såld på Blocket vid det här laget. Tvåårstrots är inte att leka med. Kan inte komma ihåg att Ville var så här, eller så glömmer man bara väldigt fort. Imorse var det en lämning utan dess like.

"vill inte ha jacka,vill ha overall, vill ha jacka, vill inte ha skor, vill inte fara på dagis, vill ha apelsin, vill ha vatten, vill inte ha mössa, vill stanna hemma, vill inte stanna hemma, vill inte gå, vill inte åka bil, vill inte sitta i stolen, vill inte ha bälte, vill ha telefonen, vill ha tutte, vill inte fara på dagis, vill gå utan skor, vill inte gå, vill inte ha tutte, vill ha tutte, vill inte ha jacka, vill ha overall, vill trycka och öppna dörren, vill inte åka hiss, vill trycka, vill inte trycka (jag trycker på hissknappen), villl trycka, vill inte vara på dagis, vill vara hemma, vill inte ta av mig jackan, vill inte ha tutte"

Här har ni ett utdrag av Klaras utbrott imorse. Lägg till gråt och skrik, slag och sparkar så kan ni ju förstå hur roligt vi hade det imorse. Att jag hade ett möte fem över åtta och var lite stressad gjorde inte saken bättre. Som tur var har hon varit som ängel ikväll. Världens snällaste, charmigaste lilla tjej...i två och en halv timme i alla fall innan arghumöret återvände.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar