onsdag 31 mars 2010

Simma, simma, simma...

Har precis satt mig ner i soffan. Mamma ville låna Klara och det fick hon mer än gärna. Natten som gick var inte den bästa, så jag ser verkligen fram emot att få sova inatt. Får bara se till att slita mig från datorn i tid.

Idag har hela familjen Öberg/Burman/Berg varit och firat att min käre far äntligen har lyckats slita sig från jobbet. Han har gått i pension efter nästan två år på övertid. Vi firade med okej middag på sportbaren, trevligt var det i alla fall.

Idag har vi varit och babysimmat med Klara. Vi började aldrig babysim med Ville. Som förstagångsmamma var jag alldeles för nojig och rädd hur det skulle gå i omklädningsrum och duschrum. Lite fånigt, men det var så jag kände då. Klara skötte sig i alla fall utmärkt. Knappt minsta lilla gråt under hela tiden. Hon är verkligen nöjd långa stunder av dagen, fast hennes perioder med skrik och ont i magen finns fortfarande kvar, men det blir bättre och bättre för varje vecka. Nu ska jag försöka ta mig i säng strax så jag får min skönhetssömn. Gonatt

måndag 29 mars 2010

Bra dag het enkelt

Det känns som att det är mycket som ramlar på plats nu vilket känns fantastiskt skönt.

Idag blev vi bjudna på lunch i Roknäs hos världens bästa. Förutom god lunch fick jag även en födelsedagspresent (trots att vi inte ger nåt förutom när vi fyller jämnt, och det gör jag ju inte). Fick en fin orkidé och en trisslott. Vann två nya lotter, så vem vet, jag kanske är miljonär fast jag inte vet om det än.

Efter lunchen for vi till Böle där vi fick proffshjälp inför kommande uppträdande. Kommer att bli jättefint.

Ikväll har vi varit och firat svärmor som fyllt halvjämnt. Grattis, grattis säger vi.

Dagens trevligheter har avslutats med mindre trevliga saker. Har nämligen betalat räkningarna ikväll. Ojojoj. Min lilla föräldrapenning räckte ju knappt till elräkningen. Tur att vi har en till inkomst i hushållet.

Förresten, har kommit på att jag skulle vilja ha en cykelkärra, så jag får med mig båda barnen ut på äventyr i sommar. Är det någon som vill bli av med sin så vet ni vart ni ska ringa. Nu blir det Maria Montazami. Trevlig kväll!

söndag 28 mars 2010

Snökaos, är det så det kallas?

Klara sover på soffan i köket mitt i allt stök.

Barnen sitter och har fredagsmys framför tv:n


Ville och Alexandra spelar nintendo


Utedasset som Madde och Challan skottade fram. Tur det! Annars hade vi fått gå på pottan allihopa.


Då var vi hemma igen efter en fantastiskt trevlig helg i Ersträsk. I år var vi bara två familjer, 4 vuxna och 6 barn, vilket faktiskt var riktigt skönt. Alldeles lagom med folk och väldigt trevligt typer dessutom. Vädret har ju dock inte varit det bästa, så vi har inte varit ute så mycket. Imorse när vi vaknade var vi ganska insnöade så det var tur att bror kom med snöslungan så vi fick hjälp att skotta oss ut, annars hade vi nog inte varit hemma än. När vi kom hem var det bara att fortsätta skotta. Sen bjöd vi in oss på middag hos mamma och pappa. Mycket trevligt!
Nu väntar kort vecka innan påskledigt och hela veckan är fylld av trevligheter vilket jag ser fram emot väldigt mycket, speciellt fredag!
Nu ska jag nog se lite Agenda innan det är dags för sängen.

torsdag 25 mars 2010

Fin födelsedag!

Tusen tack alla kära vänner för alla gratulationer idag. Det värmer i lillhjärtat.

Idag har vi varit på bvc med Klara. Nu väger stortjejen 6100 g. Hon fick även två vaccinationssprutor vilket inte var populärt för damen. Barnen har varit hos mamma och pappa idag, vilket var väldigt bra så jag kunde baka inför kvällens kalasande och göra lasagne som vi ska äta i helgen i Ersis.

I helgen är det dags för den årliga Ersträskresan. Tyvärr kan inte alla följa av de som brukar, så vi blir bara två familjer, men det är ju inte så bara. Kan faktiskt bli lite skönt att det inte är så mycket folk. Ska bli supermysigt att få komma iväg en stund. Sitta i underställ och spela spel, kanske dricka en breezer eller två. Tyvärr verkar inte vädret bli det bästa, men det känns som det kvittar.

När jag lagt Ville ikväll och precis var på väg ut genom dörren säger han: - Mamma, det är bra med mig, jag är bara lite förkyld. Det verkade som att han försökte lugna mig, ifall att jag var orolig för han. Gullet!

Sitter och ser Lyxfällan och förundras hur korkade folk är egentligen. Nu tar bloggen helgpaus för i världsmetropolen Ersträsk finns ingen uppkoppling. Så trevlig helg mina vänner!

onsdag 24 mars 2010

Frissan

Vill skicka en tanke till mina kära arbetskamrater som sitter inomhus och sliter med årsredovisningar, bokslut, deklarationer och revisioner medans jag är utomhus i det vackra vädret och spelar hockey, tar en promenad och har picknick på bron. För tillfället längtar jag inte tillbaka.
Varit hos frissan idag, här är resultatet.


Morgondagen är fullspäckad med läkarbesök, städ, bak och matlagning och på kvällen kalas.
Nu dags att ta hand om en arg tjej. So long!

måndag 22 mars 2010

Inge bra!

Ja bättre dag än så här har man ju haft. Känns som att jag antingen har stått vid spisen/diskbänken eller burit på missnöjd Klara. Lägg sen till en trött och gnällig snart-fyraåring och en väldigt trött mamma så kan ni kanske förstå att jag helst vill glömma den här dagen. Nya friska tag imorgon...hoppas jag. Ville var i alla fall jätteduktig på skidtävlingen.

Kanske Maria Montazami kan pigga upp mig. Hoppas på det!

Måndag igen!

Ny vecka...igen! Tycker bara att det är måndag och fredag. Klara blir 3 månader på lördag. Galet vad fort tiden går.

Jag fick sovmorgon igår, blev väckt halv tio. Mycket skönt. Vädret var ju strålande så vi bestämde oss att åka på Vallsberget så Ville fick träna sina slalomkunskaper. Det går framåt, helt klart. Vi åkte hem vid tolvtiden, lillkillens småben orkar inte så mycket längre. Snabbduschade bara och slängde i oss lite lunch. Åkte sen och såg lite handboll. Vi trodde att det skulle vara en avgörande och väldigt spännande match, men när vi kom hem märkte Johan att han räknat fel i tabellen och matchen var egentligen helt betydelselös. Vi hade alltså lika gärna kunnat stanna hemma för matchen var inte bra...

Efter handbollen åkte vi direkt iväg på trettioårskalas där det bjöds på både smörgåstårta och prinsesstårta. Gott gott och trevligt sällskap. Bra avslutning på helgen.

Idag vankas skidtävling på dagis. Heja, heja!

lördag 20 mars 2010

Uppfriskande var ordet

Bra dag idag som började med sovmorgon. Vid lunchtid åkte hela familjen in till stan där vi fördrev ett par timmar. Köpte bland annat en hårgrej som eventuellt ska användas till bröllopet. Köpte även en fleeceoverall och en jeansjacka till lillasyster. Hade både rabattkupong och presentkort så det kostade bara 125 kr, toppen toppen.


Åkte sen och lämnade av Klarisen hos mamma och pappa som ville låna henne över natten. Såg lite skidor och skidskytte innan vi åkte och åt middag på sportbaren. Riktigt kul att få rå om Ville med fullt fokus på han. Han sa också flera gånger att han tyckte det var skönt att inte skrikiga Klara var med. Senare på kvällen tyckte han dock att vi skulle skaffa mer bebisar för att Klara var så fin. Gullis.
Jag frös mycket så när vi kom hem tände vi ljus i hela badrummet och jag och Ville badade badkar. Supercoolt tyckte han.
Mysig kväll med lite tv, bokläsning och ramsor. Vid läggning tyckte lillgubben att det var dags för lite "uppfriskande fotmassage". Ja, vad säger man efter en sån fråga.
Imorgon väntar trettioårskalas, men först Stieg Larsson och förhoppningsvis en lång natt.
Här nere är bilder från min egen trettioårsfest förra året

fredag 19 mars 2010

Kjolfredag

Återigen blir det sömnsnack. Trist för er som inte har, ni kanske inte förstått hur centralt det är att ens små ögonstenar sover. Så ofantligt viktigt. Ofantligt viktigt. Och som Klara har sovit idag. Hon åt kl 2 inatt. Var vaken mellan 7 och 8 när vi gjorde oss klara för dagge. Somnade sen om till 10.30 (hade då inte ätit sen 2!!). Hon åt och somnade om till halv tre. Galet! Skönt!

När Jojje kom hem åkte vi och badade, sen middag på krabburgarstationen (Max). I bilen dit sa Ville "Pappa, både du och mamma är loooosers" What! Vars har han lärt sig det. Jag antar att han inte vet vad det betyder. Mycket roligt som kommer ut ur hans lilla mun nu.

Sovit en stund på soffan ikväll med Klara på bröstet. Johan och Ville har redan gått upp och lagt sig, själv inväntar jag Solsidan!

Gårdagens vinlotteri slutade utan vinst, men jag sponsrar så gärna de andra. Är så himla glad bara att träffa alla fina tjejer. Vänner kan man aldrig få för många av och jag har så många fina, fina. Hade ett bra prat med en fin idag. Tack för det!

torsdag 18 mars 2010

Snart helg igen, tänk vad veckorna går fort

Det var nog för att jag skrev om sömnbristen igår som denna natt blev bättre än på länge. Hon kände nog att det var läge för skärpning =). Johan tog första tjorvet hon hade vid läggdags. Sen åt hon kring kl 3 och sen sov vi till strax före nio. Riktigt skönt.

Efter en prommis runt byn åkte vi till Öjebyn och hämtade upp mamma och Ville för att åka till stan och göra lite ärenden. Innan paltmiddagen så har vi sett lite videofilm sen förra året. Jag kan bara konstatera att vi borde spela in barnen lite oftare. Oj vad mycket som hinner hända på ett år.

Ikväll är det vinlotteri och jag hoppas verkligen att det är min tur att vinna ikväll. Vinhyllan håller på att gapa tomt.

Dagens bästa är dock att jag ska få proffshjälp med inbjudningskorten. Känns toppen. Jag är ju verkligen opysslig så dessa inbjudningskort har gett mig lite obehagskänsla i magen, men nu känns det mycket bättre. Ska försöka leta fram lite olika bilder att visa henne så hon vet ungefär hur jag vill att de ska se ut. Kommer att bli perfa!

onsdag 17 mars 2010

Sömnbrist

Fantastiskt härlig dag idag. Gick en prommis innan jag hämtade Ville. Hade med mig boben så han kunde åka ifall humöret inte var på topp, men det var det så vi gick hem och filosoferade. Mysigt. När vi kom hem spelade vi lite hockey ute, innan vi hade hockeyfika på bron.

Johan slutade kring halv två så då fick Ville gå ut igen. De körde fyrhjuling och grillade korv. Jag och Klara stannade inne och sov en stund för natten var verkligen inte bra. Jobbigt att aldrig få sova mer än 2-3 timmar i sträck. Vaknar inte den ena så vaknar den andra. Ibland känns det så himla orättvist att Johan får sova ostört varje natt. Han stiger ju i och för sig upp tidigt men behöver ju aldrig stiga upp på natten. Jag blir dessutom grymt påverkad i humöret när jag aldrig får sova ordentligt. Men det är väl bara att härda ut och hoppas att Klara slutar äta på natten ganska så snart.

Mamma och pappa kom och hälsade på ikväll. Pappa skulle mäta lite för att kunna beställa grejer till vårt kommande byggprojekt, nästan 40 kvm inglasning. Längtar!! När de åkte hem tog de med sig Ville, så förhoppningsvis blir det någon mindre uppstigning i natt.

Ikväll har jag hjälpt en vän med deklarationen. Riktigt kul att få sitta och vända lite papper.
Nu blir det sängen!

tisdag 16 mars 2010

Natten som gick var riktigt risig. Vid halv två hade jag knappt somnat och kl fem vaknade Klara och ville inte riktigt somna om. Så jag var riktigt trött idag, som tur var kunde jag sova lite middag hos svärmor på eftermiddagen.

Idag hade jag lunchdate med tjejerna på jobbet. Kul att träffa dem och hålla sig lite uppdaterad om vad som händer. Efteråt stannade jag en stund på stan och gjorde lite ärenden. Köpte mig ett par fina vita skor på H&M till rätt kurs dessutom, 200 kr. Köpte även en prickig topp, kändes lite rolig. Hängde även av en superfin grön vårjacka till Ville på InterSport. Kostade 400 kr. När vi ätit middag hos svärmor åkte vi tillbaka till stan så Ville fick prova jackan och då hade någon vänlig själ (gissar att det var samma som rabatterade våra vinterjackor) satt på en extraprislapp, så nu kostade den bara 290 kr. Otroligt schysst. Det var ju ändå vårens jacka. Jackorna vi köpte tidigare i vinter var utgående modeller och då kan man ju förstå att hon reade, men inte idag. Väldigt snällt måste jag säga.

Ikväll har jag sytt upp mina nya sovrumsgardiner, blev helt okej. För övrigt är jag väldigt glad över att Patrik Sjöberg åkte ut Mästarnas Mästare. Hade inte varit rättvist om han vunnit.

Nu hoppas vi på en bättre natt!

måndag 15 mars 2010

Måndag

Vilken miss det blev idag. Det var ju repris av "90210".

Dagen har annars varit toppen. Vi blev bjudna på lunch i Roknäs. Efter att jag lämnat Ville på dagis tog vi oss en långprommis i solen tillsammans med Annelii och Alfons som också anslutit. Fantastiskt härligt.

Kvällen har också tillbringats i trevligt sällskap. Varje gång vi träffas så tänker jag att vi borde verkligen träffas oftare.

I övrigt har inte så mycket hänt idag. Ville har varit supersnäll. Han är ju oftast det om än han kan ha sina tillfällen då han verkligen inte lyssnar, men just idag var jag särskilt glad att få vara hans mamma. Min fina, fina kille! Är överhuvudtaget nöjd med livet. Känns bra!

söndag 14 mars 2010

Helguppdatering

Det blir en snabbis idag. Klara har inte varit så nöjd här på kvällskvisten så vi har turats om att bära och nu börjar Johan att bli less, så det är snart dags för mig att ta över igen.

Helgen har varit lugn och mycket trevlig. I lördags var jag ju på bröllopsmässa på Sinnenas atelje. Inte så märkvärdigt alls, men alltid kul att se modevisningar med finfina klänningar. Åkte sen och hämtade Klara och drog iväg till skotertävlingen på Valls. Kul att se. Det är verkligen en spännande sport där det händer grejer hela tiden, men nog var ännu roligare att se när bror min körde. Nu kände man ju knappt till nån av förarna. På kvällen bjöds det på tacos hos mina föräldrar och sen hockey och mello. Hockeyn gick ju rent ut sagt skitdåligt. Trist att säsongen redan är slut. Både Maya och Ville ville stanna och sova hos ma & pa så vi fick åka hem med bara ett barn. Kul att de trivs så bra med sina kära mor och farföräldrar.

När vi kom hem satt jag och surfade ganska länge om bröllopsmusik. Finns många fina låtar och roliga Youtubeklipp att kolla på. Tiden rinner iväg ganska snabbt.

Dagen har bjudit på tvåårskalas i Munksund, i övrigt väldigt lugnt. Hela familjen har varit ganska trötta efter helgen. Nu är det snart dags för Agenda, tydligt tecken på att man blivit äldre =) Ser fram emot en vecka med många trevligheter.

fredag 12 mars 2010

Fredagsmyyys

Några påsar blev det ju från det stora varuhuset. Det blir alltid lite mer än man har tänkt. Men det är så konstigt med Ikea. Fastän man har ett par påsar med sig hem så är det alltid svårt att berätta vad man har handlar...förutom de obligatoriska värmeljusen och servetterna. Trevligt har vi haft i alla fall. Var inte hemma förrän halv åtta.

Nu ser vi Solsidan, fantastiskt program.

Imorgon har vi en ganska fullspäckad dag, men bara med trevligheter. Vi börjar med bröllopsmässa på Sinnenas atelje med Carro. Hoppas på få lite inspiration inför höstens stora händelse för Sjulnäsfamiljen och japp Camilla...datum är bestämt och kyrkan är bokad.

Efter bröllopsmässan byts glamouren ut mot skoteravgaser för då blir det sm-finalen i backe på Vallsberget eller Lindbäcksstadion som det numera heter. På kvällen blir det att se när Luleå spelar sig till slutspel..förhoppningsvis. Sen blir det mello.

Nu är det snart gonatt, ska förhoppningsvis få ta igen lite av veckans förlorade sömn. På helgen är vi ju två som delar på nattmatningen och Villes vakenstunder. Kanske jag får sova ända tills imorgon oavbrutet? Man ska väl inte hoppas på för mycket. Vad händer för er i helgen då?

torsdag 11 mars 2010

Ditt och datt

Igår var vi mest på ranten, vilket innebär ingen datortid. Efter lunch åkte vi till Lillpite för en date. Barnen lekte och jag och Lotta diskuterade bröllop. Det klarnar mer och mer för varje dag hur jag vill ha det, vem jag ska ta hjälp av och så vidare. Jag skriver jag eftersom min blivande man inte är jätteintresserad och har gett mig fria händer i planeringen. Han känner nog mig rätt väl och vet att jag inte kommer att skena iväg...vad det verkar i alla fall. Man vet ju aldrig när bröllopsdjävulen sätter in.

På kvällen var vi och premiärhandlade på nya Willys. Inte imponerad. Vi är nog trogna Sigges och på sin höjd Kvantum.

Nu är vi hos mamma. Maya har sovit här så vi åkte hit så de stora får leka och jag få lite miljöombyte. Jag och Maya har bakat och oj så kul det är med någon som är intresserad av att hjälpa till med bak och matlagning. Ville blir less efter två minuter. Jag tycker det är ett jättekul sätt att umgås med barnen så det är bara att hoppas att Klara blir mer lik Majsan än storebror.

Vi blev visst bjudna på middag här, sen blir det kanske hem och följa hur det går för Luleå, slutspel eller inte.

Imorgon blir det en heldag med Sara på Ikea. Jag behöver egentligen inte köpa nåt, följer mest med som sällskap och för att få lite egentid och kompistid. Ska bli väldigt väldigt trevligt. Men bli inte förvånade om det ändå följer hem ett par påsar från det stora varuhuset.

tisdag 9 mars 2010

Blå tisdag

En av Klaras bättre nätter har varit inatt + att även dagen har förflutit smärtfritt fram tills nu i alla fall. Nu har hon ett skrikil som heter duga.

Ville har varit på dagis idag. Han tyckte det var jättekul så förhoppningsvis har det vänt och att det blir lättare lämningar framöver, annars finns det ju ingen som helst anledning att ställa klockan för att stiga upp. Vi och mamma har varit till stan en sväng. Skjutsat förbi hon på sitt jobb, ätit lunch och gjort lite andra ärenden. Ikväll väntar kören igen. Hoppas det går bättre än sist för då var jag verkligen inte bra. Mer spännande än så här är inte mitt liv för tillfället!

måndag 8 mars 2010

Bra tv-kväll!

Ja vad ska man säga om dagen då. Ville har varit på dagge igen, första gången på länge och han hade haft toppenkul. Bra. Ska försöka få dit han imorrn igen. I övrigt har dagen bestått av väldigt mycket bröllopssurfning. Har hittat väldigt mycket idéer till bröllop, fest, program och inbjudningar. Men jag måste bolla lite idéer med både vänner och värdfolk, så vissa av er kommer säkert att bli inblandade på ett eller annat sätt.

Ikväll har vi haft främmande av moster Hjördis och Svenne som gett presenter till både Klara och Ville. Jag är väldigt imponerad av att i princip alla som varit här och hälsat på oss sen Klara föddes har haft med sig en storebrorpresent. Man märker på Ville att han blir väldigt glad över att han inte är bortglömd och att det inte bara är Klara som är intressant.

Nu är det "90210", veckans höjdpunkt. Sen väntar Hollywoodfruarna. Bra kväll helt enkelt.

söndag 7 mars 2010

Micke Holm for president!

Igår bjöd vi mina kära föräldrar på trerättersmiddag som var fantastisk god om jag får säga det själv. Till varmrätt blev det oxfile provencale. Googla det och testa. Grymt gott. Sedan åkte vi till stan och såg Queen-konserten i stan. Jag säger då det. Micke Holm for president! Man är ju väldigt stolt över att vara släkt med släkten. Kvällen var en julklapp till mina kära föräldrar som har det dom behöver och då tyckte jag att det här var en bättre julklapp än att köpa nån grej.

Efter konserten åkte vi förbi Annornas och Lisas 30-årsfest. Trevligt att träffas och surra en stund men vid halv tolv kände vi att det var läge att ta vara på natten och för en gångs skull få sova ut när barnen var utleasade till svärisarna. Men konsten att sova ut verkar ha försvunnit med åren för jag vaknade vid åtta. Kämpade länge för att somna om, men gick upp före nio. Fast jag har ju ändå sovit ostört en hel natt så jag är nog ändå ovanligt utvilad.

Nu blir det en snabbdusch, sen iväg och hämta kidsen. Saknar dem redan. Blir nog en sväng förbi mamsen sen som sköter de andra två barnbarnen idag. Skön söndag på er.

fredag 5 mars 2010

Älskar vårvintern



Vilket fantastiskt väder det har varit idag. Jag älskar verkligen att bo här uppe i norr där vi har alla årstider så tydligt. Inget slask som i södra sverige men framförallt den underbara vårvintern. Man känner verkligen att värmen och våren är på gång och man har hela sommaren framför sig. Idag har vi varit nere vid fästnäsbacken bara ett par hundra meter nedanför vårt hus. Tänk så bra vi bor!




Efter denna utevistelse åkte vi och storstorhandlade inför morgondagens middagsbjudning. Vi gav mina kära föräldrar en trerättersmiddag i julklapp. Efter middagen ska vi åka och se en konsert med Queen-covers. Den har fått superbra recensioner så det ska bli kul. Detta innebär ju också att vi har barnvakt och förhoppningsvis en hel natts sömn vilket vi båda ser väldigt mycket fram emot. Men morgondagen börjar med en promenad runt Fårön för mig och Klara medan Johan och Ville ska åka på Vallsberget och fortsätta träna slalomåkningen.
Nu ser vi På Spåret medan vi inväntar Solsidan. Ville vill hellre se Let's Dance eller Danspartyt som han kallar det.

onsdag 3 mars 2010

Middagsbjudningar

Idag har väl inte varit en av de mest spännande dagarna. Vi var hemma hela dagen. Klara var inte så nöjd så hon ville mest vara i famnen och Ville lyssnade överhuvudtaget inte på vad jag sa vilket resulterade i ett ordentligt bråk som till slut gjorde att han fattade galoppen. Don´t mess with your mama!

Vi var bjudna på middag hos svärisarna. Alltid skönt att slippa laga mat. Det behöver vi inte imorgon heller för då är vi bjudna till mina föräldrar. Jag och barnen åker dit ganska tidigt så Ville och Maya får leka. De behöver båda nån kompis då ingen av dem är särskilt mycket på dagis. Ville säger varje dag att han inte vill dit och jag är verkligen inte sugen på att ställa väckaren på morgonen, ta striden med han och bära han in på dagis när han egentligen inte behöver fara dit. Hoppas det känns bättre till våren när vädret förhoppningsvis gör det lättare att ta sig ut.

Trevlig kväll, snart helg!

tisdag 2 mars 2010

Det rullar på!

Nu händer det grejer. Idag har jag beställt min supertjusiga vigselring. Den är i vitt guld med en större sten i mitten med mindre stenar på sidorna. Längtar tills jag får ha den på mig. Sen har jag betalat in handpenningen på klänningen så nu är den beställd också.

Idag har jag och barnen hälsat på mamma med en liten blomsterkvast som lite uppmuntran efter gårdagens sjukhusvistelse. Nu bär det iväg på kören. Jippi!

Det rullar på!

måndag 1 mars 2010

Dålig måndag

Den här veckan kunde väl ha börjat bättre. Höll aldrig på att somna igår. Såg hockey och låg och hostade. Somnade kring midnatt. Vaknade sen 02.30 av Ville, hann precis somna om när han vaknade igen 02.45. Klara vaknade 04.30 och skulle ha mat. Hon somnade dock inte om förrän 06.20 och sen vaknade Ville 06.40. Inte så många timmars sömn inatt alltså. Alldeles för lite för mig som helst behöver minst 8 timmars oavbruten sömn.

Vaknade med den grymmaste huvudvärken. Berodde nog på att jag sovit för lite + sovit halvsittandes (inte det bästa för nacken). Mådde illa och trodde först att jag åkt på magsjuka, men efter att jag sovit lite under dagen så kändes det bättre så det var nog sömnbrist det berodde på.

Mamma ringde idag och berättade att hon låg på lasarettet. En av hennes höfter hade hoppat ur led när hon skulle ta på sig skorna. Som tur var hade hon mobiltelefonen på sig så hon kunde själv ringa ambulansen. Annars hade hon väl fått ligga i hallen tills pappa kom hem tre timmar senare. Usch och fy! Hoppas nu bara hon blir bra fort och att det är länge, länge tills det händer igen.

Johan och Ville har precis farit på hockey. Det erbjudandet kom nog efter ett dåligt samvete efter ett bråk tidigare idag där tv-, data- och mobilsspelsförbud utfärdades. Blir spännande att se om de lyckas hålla sams hela matchen.

En sak som är kul idag är att jag just beställt min klänning. Nu är det bara ca 14 veckors leveranstid innan den kommer. Längtar!